Οι 5 πιο διασκεδαστικές εκδόσεις Monopoly που θα βρείτε στο wanted.gr!

H Monopoly είναι το πιο γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι! από το 1935 την χρονολογία που φαίνεται να το πατένταραν, έχουν παίξει monopoly περίπου 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!!!

Το όνομα της το πήρε από τον όρο “μονοπώλιο” καθώς στόχος του κάθε παίκτη στην Monopoly είναι να επικρατήσει των υπολοίπων παικτών, και να αγοράσει όλες τις ιδιοκτησίες που είναι διαθέσιμες, μέχρι ουσιαστικά να μείνει μόνο ένας κυρίαρχος στο παιχνίδι. οι παίκτες περιφέρονται διαδοχικά στο ταμπλό, σύμφωνα με την κάθε ζαριά που φέρνουν και περνώντας από κάθε ιδιοκτησία μπορούν είτε να την αγοράσουν, είτε αν ανήκει σε άλλον παίκτη να πληρώσουν το αντίτιμο.

Η επίσημη μασκότ του παιχνιδιού είναι ο “Πλούσιος Θείος με τα Σακιά” (Rich Uncle Pennybags), ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στις κάρτες “Εντολής” και “Απόφασης” το 1936. Η Hasbro “ανέστησε” επίσημα τον χαρακτήρα ως Mr. Monopoly το 1998. Και έκτοτε έχει πάντοτε δυναμική παρουσία σε κάθε έκδοση του αγαπημένου επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Αυτό που κάνει την Monopoly να μην παλιώνει ποτέ και να μένει πάντοτε η αγαπημένη ασχολία όλων όσων λατρεύουν τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι, ότι ανανεώνεται συνεχώς! Βγαίνουν πολύ συχνά νέες διασκεδαστικές εκδόσεις με συγκεκριμένα θέματα, με διαφορετικά πιόνια από τα κλασικά, διαφορετικά ταμπλό και διαφορετικές κάρτες! Εμείς στο wanted έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τις 5 πιο διασκεδαστικές εκδόσεις που έχουμε και εμείς στο σπίτι μας !

5) Super Mario Celebration Board Game Monopoly *English Version*

Στην 5η θέση είναι μια έκδοση της Monopoly που θα φέρει απίστευτη νοσταλγία σε όλα τα παιδιά των 80s που μεγάλωσαν με τον Super Mario και την παρέα του! Όλο το ταμπλό περιέχει τοποθεσίες εμπνευσμένες από το παιχνίδι και ένα κύβο με όλους τους κλασσικούς ήχους του παιχνιδιού!

4) Ghostbusters Board Game Monopoly *English Version*

There’s something strange in the neighborhood and you got the call! Αυτή η έκδοση διαθέτει ωραίες λεπτομέρειες στο ταμπλό και στις μάρκες που βασίζονται στην αρχική ταινία Ghostbusters.
Γυρίζεις στη Νέα Υόρκη προσπαθώντας να κερδίσεις συμβόλαια Ghostbusting και να σώσεις την πόλη από υπερφυσικές οντότητες.

3) Friends monopoly game (English version)

Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε στα θρυλικά φιλαράκια! Μπορείς να παίξεις ως Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey ή Chandler επιλέγοντας ένα από τα πιόνια. Καθώς περιφέρεστε στο ταμπλό, θα ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές των friends, από το αδιαμφισβήτητο Holiday Armadillo, μέχρι τον ξεκαρδιστικό Giant Poking Device και τον πανέμορφο, αλλά αξέχαστο γάμο της Monica και του Chandler!
αντί για τα κλασικά σπίτια και ξενοδοχεία φυσικά και σε αυτή την έκδοση μπορείς να βάλεις στις ιδιοκτησίες σου, κούπες καφέ και καναπέδες απο το αγαπημένο central perk

2) Stranger Things Monopoly Board Game (English version)

Σε αυτή την έκδοση Monopoly που είναι εμπνευσμένη από την επική σειρά του Netflix Original Series, Stranger Things, προσπαθούμε να βρούμε τον Will Byers, ο οποίος χάθηκε!
Ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι και θα αποφύγει να παγιδευτεί στο “Upside Down;”

1) Star Wars Board Game Monopoly The Mandalorian *English Version*

στην πρωτη θέση για εμάς είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση της monopoly! Monopoly star wars! Φανταστείτε να ταξιδεύετε σε έναν τεράστιο και επικίνδυνο γαλαξία! ο στόχος εδώ είναι να κρατήσετε ασφαλές το μωρό (Yoda)! Στην έκδοση Monopoly Star Wars The Mandalorian, οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως The Mandalorian, Cara Dune, IG-11 ή Kuiil! “Your name will be legendary.”