Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Έξυπνες συμβουλές για να καθαρίσετε τις action figures ή τις φιγούρες funko pop!

Σήμερα θα μιλήσουμε για καθαριότητα, γιατί ένα πράγμα που μπορεί να αυξήσει την αξία της αγαπημένης σας φιγούρας είναι το να την κρατάτε σε άριστη κατάσταση, χωρίς να την ταλαιπωρήσει χρόνος.

Για όσους από εσάς έχετε αποφασίσει να κρατάτε τις φιγούρες της συλλογής σας στην συσκευασία τους, με τον μόνο εχθρό που πρέπει να παλέψετε είναι η σκόνη και με το να κρατήσετε την συσκευασία της στην αρχική της άριστη κατάσταση. Οπότε η καθαριότητα θα πρέπει να γίνεται με προσοχή! Ετοιμαστείτε λοιπόν το φτερό ξεσκονίσματος και συγκεκριμένα το swiffer να γίνει ο καλύτερος σας φίλος και αυτό γιατί μπορεί να απομακρύνει γρήγορα την σκόνη και είναι τόσο μαλακό που δεν θα προξενήσει κάποια γρατζουνιά ή άλλη αλλοίωση στο κουτί της συσκευασίας.

Για όσους από εσάς έχετε αποφασίσει η συλλογή και οι φιγούρες σας να είναι εκτός συσκευασίας έχετε να παλέψετε με την σκόνη αλλά αυτή την φορά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διώξετε την σκόνη από πολύ δύσκολα σημεία και μικρές εσοχές. Εδώ θα χρειαστείτε πέρα από το swiffer και ένα σπρέι αέρα που θα σας βοηθήσει απίστευτα! Απλά ξεσκονίστε με το swiffer όλη την φιγούρα και τις πιο μεγάλες επιφάνειες και με το σπρέι αέρα επιμείνετε στις κλειδώσεις και σε μικρές εσοχές.

Τι κάνετε όμως στις περιπτώσεις που βρίσκεται μια σπάνια φιγούρα σε κακή κατάσταση γεμάτη συσσωρευμένη βρωμιά και σκόνη;

Εδώ θα χρειαστείτε λίγη περισσότερη προετοιμασία και ενέργεια. Αρχικά γεμίστε ένα μικρό τάπερ με χλιαρό νερό και μέσα ρίξτε λίγο σαπούνι πιάτων. Βάλτε μέσα την φιγούρα σας και αφήστε την να μουλιάσει για 10-15 λεπτά. Μετά πάρτε ένα μικρό πινέλο ή μια πάρα πολύ μαλακή οδοντόβουρτσα και ξεκινήστε να τρίβεται στα σημεία που είναι βρώμικα. Στην αρχή ξεκινήστε χωρίς να βάλετε πολύ δύναμη και προσαρμόστε ανάλογα με το πόσο εύκολα καθαρίζει.

Μόλις δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα ξεβγάλετε την φιγούρα σας κάτω από τρεχούμενο νερό και στο τέλος σκουπίστε και στεγνώστε καλά με χαρτί κουζίνας

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!