Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Η ιστορία της Funko με λίγα λόγια…

Ας ξεκινήσουμε απο την αρχή…

Η ιστορία της Funko ξεκινάει το 1998 από μια μικρή εταιρεία που ίδρυσε ο Mike Becker και κυκλοφόρησε μια σειρά φιγούρες με θέμα την νοσταλγία και τις ονόμασε “Wacky Wobblers” . Αυτές οι φιγούρες είχαν την ιδιαιτερότητα να έχουν κουνιστό κεφάλι “Bobblehead” όπως τις λέμε εμείς. Η πρώτη φιγούρα που σχεδίασε η εταιρία ήταν ο “Big Boy bobblehead” ο οποίος ήταν μασκότ μιας αλυσίδας εστιατορίων της Αμερικής.

Με την πάροδο του χρόνου αυτή η κάποτε μικρή εταιρεία, έγινε μια τεράστια εμμονή με συλλέκτες και λάτρεις της Pop κουλτούρας σε όλο τον κόσμο!

Όμως η ιστορία της Funko άλλαξε το 2005 όταν ανέλαβε την ηγεσία ο Brian Mariotti, η πιο επιτυχημένη σειρά της εταιρείας ήταν η POP! Vinyl figure η οποία κυκλοφόρησε επίσημα το 2010, η αρχική της ονομασία ήταν “Funko Force 2.0” και ξεκίνησε ένα νέο κύμα ενθουσιασμού!

Είναι εύκολο να καταλάβετε την επιτυχία αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα Pop κουλτούρας και γνωρίσετε απο κοντά τα Funko POP! Είναι σίγουρο ότι θα υποκύψετε στην γοητεία τους γιατί σίγουρα κάποια φιγούρα θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τα παιδικά σας χρόνια, και η πρώτη σας αγορά θα σας κάνει να τα αγαπήσετε. Αυτή η αγάπη έχει δημιουργήσει κοινότητες συλλεκτών – θαυμαστών , οι οποίοι μοιράζονται τις συλλογές τους και το πάθος τους να γίνουν ξανά παιδιά.

Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα το βρείτε στο Netflix που ονομάζετε “Make Fun – The Story of Funko”, σας το προτείνω να το δείτε και θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα τι είναι ο κόσμος της Funko!

Wanted.

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!