Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Όλα τα μυστικά για τις φιγούρες funko pop glow in the dark!

Ένας απο τους κύριους λόγους που οι φιγούρες funko pop έχουν γίνει τόσο αγαπητές και απο το 2012 και μετά έχουν μετατραπεί σε μανία είναι ότι η εταιρεία funko pop δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της, όχι μόνο σε Brand names αλλά κυρίως γιατί δίνει συνεχώς στις φιγούρες της διαφορετικά χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους fans!

Ένα απο αυτά ήταν οι φιγούρες funko pop που λάμπουν στο σκοτάδι, οι γνωστές σε όλους μας glow in the dark! Έγιναν αμέσως αγαπητές στους μικρούς θαυμαστές που μπορούσαν να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες με το που έκλειναν τα φώτα και αυτό τους έδινε και μια δόση ανατριχίλας – φόβου και δέους αλλά και στους μεγαλύτερους που μεταξύ μας πάντοτε ψάχνουμε έναν καλό λόγο για να ξεκινήσουμε μια νέα συλλογή!

Πως μπορώ να κάνω μια φιγούρα glow in the dark να λάμπει;

πιθανώς το ξέρετε και εσείς αλλά για τους νεότερους συλλέκτες ας εξηγήσουμε ότι οι φιγούρες glow in the dark χρειάζονται πρώτα να “φορτίσουν” ώστε να αρχίσουν να λάμπουν στο σκοτάδι.
Οπότε μην αγχωθείτε αν με το που βγάλετε το funko pop απο την κούτα του, κλείσετε τα φώτα και δεν δείτε τίποτα….

Μπορείτε να φορτίσετε την φιγούρα σας είτε με έναν απλό φακό, είτε με κάποια UV λάμπα

Ο χρόνος που θα πρέπει να αφήσετε την κάθε φιγούρα κάτω απο την πηγή φωτός είναι ανάλογος με το μέγεθος των σημείων που λάμπουν σε κάθε φιγούρα, ώστε να προλάβει να απορροφήσει αρκετό φως και να αρχίσει να λάμπει στο σκοτάδι! Πιστέψτε μας θα σας ανταμείψει το αποτέλεσμα

παρακάτω έχουμε συγκεντρώσεις τις δικές μας αγαπημένες funko pop glow in the dark φιγούρες και σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την συλλογή σας με αυτές!

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!