Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Ιδέες διακόσμησης και αποθήκευσης της funko pop συλλογής σας!

Είτε είσαι φανατικός συλλέκτης είτε απλά διαθέτεις μια μικρή συλλογή με φιγούρες funko pop αυτό που θα σε απασχολήσει σίγουρα κάποια στιγμή είναι το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις φιγούρες στην διακόσμηση του γραφείου και του σπιτιού σου και πώς μπορείς πιο σωστά και αποδοτικά να αποθηκεύσεις τις φιγούρες σου με τρόπο που να τις χαίρεσαι εσύ και οι φίλοι σου καθημερινά!

Οι λάτρεις ανά τον κόσμο των funko pops έχουν βρει απίστευτα όμορφες ιδέες και εμείς σήμερα σου παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές!

Cupcake ή σταντ κοσμημάτων
Μια από τις πιο οικονομικές λύσεις που δεν υστερεί καθόλου σε ομορφιά είναι το να εκθέσετε τα funko pop σας σε Σταντ που προορίζονται για cupcakes ή κοσμήματα! Τα Σταντ αυτά είναι συνήθως χάρτινα η φτιαγμένα από πλαστικό και είναι απίστευτα ελαφριά! Τα χάρτινα Σταντ μπορείτε να τα βρείτε και σε πολλά διαφορετικά χρώματα και patterns!

Ράφια
Η επόμενη απίστευτα διαδεδομένη λύση είναι η αποθήκευση των φιγούρων σας σε ράφια τοίχου! Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς είναι τόσα πολλά και διαφορετικά τα στυλ Και τα μεγέθη, των ραφιών που υπάρχουν εκεί έξω που οι φιγούρες σας θα ενσωματωθούν απόλυτα στην διακόσμηση του σπιτιού σας και θα έχουν την προσοχή που τους αξίζει!

Βιβλιοθήκες
Ακόμη υπάρχει η επιλογή να τοποθετήσετε τα funko Pop σας σε βιβλιοθήκες. Εδώ μιλάμε συνήθως για πιο μεγάλες συλλογές που χρειάζονται πέρα από έκθεση και αποθήκευση! Μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτή βιβλιοθήκη εάν κρατάτε τα funko pop στα κουτιά τους ή κάποια κλειστή γυάλινη εάν προτιμάτε να κρατάτε τις φιγούρες σας χωρίς συσκευασία, με αυτόν τον τρόπο και θα τα βλέπετε και θα τα προστατεύσετε από την σκόνη

Τέλος εάν διαθέτεις μικρή συλλογή ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εντάξεις τα funko pop στο ήδη υπάρχον decor σου και να τα τοποθετήσεις στρατηγικά στα έπιπλα του σαλονιού ή του γραφείου σου δίπλα στα υπόλοιπα διακοσμητικά σου!

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!