Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Νέα Scooter πατίνια με φοβερό σχεδιασμό!

Το wanted φέρνει στην γκάμα του πατίνια σκούτερ απο την εταιρεία Nils, η οποία έχει σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή skateboard, rollerblades και scooters! Τα Πατίνια SCOOTER NILS EXTREME είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για active παιδιά και εφήβους που τους αρέσει να ξεχωρίζουν!

Αυτό που κάνει τα πατίνια NILS μοναδικά είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, με patterns και σχέδια που ταιριάζουν σε αγόρια και κορίτσια!

Τα scooter πατίνια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, το οποίο τα καθιστά πολύ ανθεκτικά στην χρήση για πολλά χρόνια και πολλές βόλτες στην άσφαλτο, σε τσιμεντένιες επιφάνειες και πλακόστρωτα πεζοδρόμια!

Είναι επίσης απίστευτα ελαφρύ και μπορεί να το μεταφέρει κάθε παιδί και να το διπλώσει πολύ εύκολα ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείτε!

Το τιμόνι είναι εξοπλισμένο με λαβές από καουτσούκ, και μπορείτε να το ρυθμίσετε για να το προσαρμόσετε το ύψος του στο ύψος του κάθε χρήστη, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πατίνια και για 2 διαφορετικά στο ύψος και στην ηλικία παιδιά!

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!