Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Οι ήρωες της Disney έγιναν προϊόντα ομορφιάς

ήρθε η ώρα να γίνεις η ομορφότερη από όλες και να αποκτήσεις προϊόντα ομορφιάς πασπαλισμένα με την μαγεία των παιδικών μας χρόνων!

Η Mad Beauty είναι μια εταιρεία ηγέτης στο σχεδιασμό καλλυντικών. Οι σχεδιαστές MAD Beauty εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων, και διασκεδαστικών προϊόντων ομορφιάς που είναι εμπνευσμένα απο την pop κουλτούρα και τους αγαπημένους μας ήρωες και χαρακτήρες! Αυτά τα beauty items είναι ιδανικά για δώρο είτε αγοράζετε για τον εαυτό σας, είτε για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς θα αποτελέσουν σίγουρα θέμα συζήτησης στην παρέα! Στο wanted.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα των προϊόντων της MAD BEAUTY αλλά σήμερα θέλουμε να σου παρουσιάσουμε την σειρά της με προϊόντα εμπνευσμένα απο χαρακτήρες της Disney!

Ξεκίνησε την περιποίηση σου με το πιο χαλαρωτικό και ονειρεμένο μπάνιο που έχεις κάνει ποτέ! Χρησιμοποίησε τα bath petals απο την ταινία Beauty & The Beast μαζί με την limited edition Bath bomb με σχήμα τον Mickey! Βάλε και τα δύο προϊόντα στην μπανιέρα σου με ζεστό νερό και χαλάρωσε με τα απίστευτα αρώματα του τριαντάφυλλου και της βανίλιας

Αν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο διασκεδαστική την ρουτίνα ομορφιάς σου τότε πρέπει να κάνεις δικές σου αυτές τις μάσκες ομορφιάς και πίστεψε μας θα γίνουν το αγαπημένο σου item! Όχι μόνο γιατί είναι ενυδατικές και σούπερ καταπραϋντικές για το πρόσωπο αλλά γιατί έχουν ζωγραφισμένους τους αγαπημένους σου χαρακτήρες της disney ! Οπότε όταν κάνεις το beaute σου μπορείς να μεταμορφωθείς στην jasmine, στην Elsa ή στην Anna από το frozen ή στην ariel ή στην χιονάτη.

Ολοκληρώστε την περιποίηση σας με ενυδατικά balm για τα χείλη και κρέμες για τα χέρια όπως θα έκανε οποιαδήποτε μοντέρνα πριγκίπισσα που θέλει ιδιαίτερα απαλή την επιδερμίδα της!

Εάν βρήκατε ενδιαφέροντα τα προϊόντα της MAD BEAUTY μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων που φέρνουμε στο wanted.gr κάνοντας κλικ εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!