Wanted

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Τι χρειάζεται να ξέρεις πριν ξεκινήσεις μια συλλογή funko pop!

Ποτέ μια φιγούρα funko pop! δεν είναι αρκετή και ποτέ δεν θα σταματήσεις στην μία! Πιστέψτε μας! Έχουν κάτι απίστευτα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εθιστικό οι φιγούρες funko pop! που ξεκινάς αγοράζοντας μια για να την ενσωματώσεις στην διακόσμηση του γραφείου σου και ξαφνικά καταλήγεις με ολόκληρη την συλλογή!

Επειδή όμως η έναρξη μιας συλλογής funko pop! Πέρα από διασκέδαση μπορεί να αποδειχτεί και κερδοφόρα σου έχουμε παρακάτω όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να ξεκινήσεις σωστά την δική συλλογή!

1. Η πιο συχνή ερώτηση που μας κάνετε όλοι εσείς που θέλετε να γίνετε συλλέκτες funko pop! είναι, με ποια σειρά και με ποια κομμάτια να ξεκινήσετε την συλλογή σας;

είναι φυσιολογικό με τα εκατοντάδες διαφορετικά franchise και φιγούρες που κυκλοφορούν καθημερινά να χρειάζεστε μια συμβουλή στο τι να εστιάσετε. Η συμβουλή μας λοιπόν είναι να ασχοληθείτε και να ξεκινήσετε με ότι αγαπάτε περισσότερο! Αν λατρεύετε τους ήρωες, ή τους χαρακτήρες ταινιών αγοράστε ένα funko pop! Που σημαίνει κάτι για εσάς. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύτιμο ή σπάνιο αυτό που χρειάζεται είναι να αγαπάτε και να γνωρίζεται το αντικείμενο. Εάν αυτό που σας αρέσει είναι τα βιντεοπαιχνίδια ξεκινήστε με αυτό και αναπτύξτε την λίστα και την συλλογή σας βασισμένοι στην αγάπη σας! Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχετε! Εάν δείτε βίντεο και συνεντεύξεις απο τους μεγαλύτερους collectors του κόσμου, έχουν όλοι το ίδιο κοινό, ξεκίνησαν με μια φιγούρα που σήμαινε κάτι γι αυτούς….

2.Τι είναι το σήμα chase που υπάρχει πάνω σε κάποιες συσκευασίες funko pop! ;

όπως λέει και το όνομα του, το σήμα chase είναι ένα απίστευτο κυνηγητό! Βιάσου όσο μπορείς και κάντο δικό σου! Οι συγκεκριμένες φιγούρες αποτελούν μια σπάνια έκδοση, ίσως γιατί μπορεί να έχουν ένα ελαφρώς διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων ή μια μικρή διαφορά στον σχεδιασμό από το κανονικό POP !, ή ακόμη η φιγούρα να κρατάει κάποιο διαφορετικό αξεσουάρ. Το σίγουρο είναι ότι όταν βλέπεις το σήμα Chase στο κουτί των funko pop! Θα πάρεις στα χέρια σου και θα προσθέσεις στην συλλογή σου κάτι μοναδικό!

3. τι είναι η σειρά exclusive και σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα funko pop! ;

Τα exclusive funko pop! Είναι οι φιγούρες που κυκλοφορούν περιστασιακά είτε σε μεγάλες εκδηλώσεις (π.χ Comic Con) ή σε συγκεκριμένους εμπόρους λιανικής. Οι αποκλειστικές αυτές εκδόσεις των funko pop! Έχουν μια διαφορετική σχεδίαση από τα υπόλοιπα funko pop! Και ως εκ τούτου γίνονται περιζήτητα από τους συλλέκτες, καθώς ακόμη και οι ποσότητες τους είναι περιορισμένες.

4. ποιες φιγούρες είναι πιο πολύτιμες και αξίζει να επενδύσω σε αυτές;

αυτή είναι μια ερώτηση που βασανίζει όλους τους συλλέκτες εκεί έξω! Όλοι θέλουν να ξέρουν ποιες φιγούρες θα έχουν μεγαλύτερη τιμή επαναπώλησης ώστε αγοράζοντας τες θα ανεβάσουν την συνολική αξία της συλλογής τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Φυσικά μπορείτε να επιλέγετε τις φιγούρες σας με βάση το πόσο σπάνιες είναι αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που με βάση κάποιο γεγονός που δεν θα μπορούσε να προβλεφθεί η τιμή από συγκεκριμένες φιγούρες έχει εκτοξευθεί. Επίσης μια ολόκληρη συλλογή και μια ολοκληρωμένη σειρά μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερα από μια μεμονωμένη φιγούρα, ακόμη και αν αυτή ειναι εξαιρετικά σπάνια. Τέλος όλοι οι συλλέκτες κοιτούν τι γενικότερη κατάσταση στην οποία είναι η φιγούρα αλλά και η συσκευασία της. Αν για παράδειγμα έχετε μια πολύ σπάνια φιγούρα αλλά το κουτί της είναι κατεστραμμένο δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Η συμβουλή μας και εδώ είναι να επενδύετε και πάλι μόνο σε κομμάτια που αγαπάτε! Έτσι ακόμη και αν δεν αποκτήσουν την αξία που περιμένετε, θα έχουν για εσάς πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την συλλογή σας!

Εγγραφή στο Newsletter

    ακολουθήστε μας στα social

    The Pop Culture & gifts eshop you always Wanted!